Onze Services

Ontdek onze veelzijdige tandheelkundige diensten, van standaardcontroles tot geavanceerde cosmetische ingrepen, allemaal gericht op het creëren van een stralende glimlach.

Superieure Zorg en Diverse Behandelopties

Ontdek hoe onze ervaren professionals u kunnen helpen uw optimale mondgezondheid te bereiken, met zorg op maat die aan uw behoeften voldoet. 

Vullingen

Onze vullingsprocedures bieden duurzame oplossingen voor het herstellen van tandbederf en het behoud van uw natuurlijke glimlach. Onze deskundige tandartsen gebruiken geavanceerde materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw vullingen comfortabel en langdurig zijn.

Tandextracties

Of het nu gaat om een aangetaste tand of een complexe extractie, onze tandartsen zorgen voor een zorgvuldige en comfortabele procedure. Wij bieden persoonlijke nazorgadviezen om uw herstel te bevorderen en eventuele ongemakken te minimaliseren.

Kronen en bruggen

Onze op maat gemaakte kronen en bruggen bieden duurzame oplossingen voor het herstellen van beschadigde of ontbrekende tanden. Met aandacht voor esthetiek en functionaliteit, streven we ernaar om uw glimlach te herstellen en uw mondgezondheid te verbeteren.

Tandenbleken

Verlicht verkleuringen en herstel de natuurlijke glans van uw tanden met onze professionele tandenbleekbehandelingen. Onze deskundige tandartsen gebruiken veilige en effectieve methoden om uw glimlach te verjongen en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Prioriteit

Onze patiënten zijn onze prioriteit

Ontdek hoe wij ons inzetten om de best mogelijke zorg en service te bieden aan al onze patiënten. Van gepersonaliseerde behandelingen tot attent en zorgzaam personeel, wij streven ernaar om uw tandartservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Ontdek hoe wij zorgen voor een veilige omgeving tijdens uw tandartsbezoeken.

Amar Dental clinic

Maak vandaag nog een afspraak

Ontdek hoe onze toegewijde tandartsen en vriendelijke personeel uw tandheelkundige behoeften kunnen vervullen. Maak vandaag nog een afspraak en geef uw glimlach de zorg die het verdient.

Heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op - (+31) 20 634 2589